FB Meta Pixel

Rok 2019 se nesl ve znamení vylepšení a novinek: pořídili jsme vybavení pro ještě lepší gastrozážitky, zrekonstruovali jsme zbývající koupelny, venkovní terasu a dokonce i webové stránky. Jedna podstatná věc se ale nezměnila: tým našich zaměstnanců. A na to jsme náležitě pyšní!

Jsme tu pro vás! Ve stejném složení jako v roce 2019!

Pokud se rádi vracíte na osvědčená místa, jistě vás vždy potěší vidět stejné tváře, které se o vás v době vašeho pobytu starali v předcházejících a starají i v dalších letech, a to vždy s úsměvem jim vlastním. Přesně tak tomu je i v hotelu SwissHouse. Máme obrovskou radost, že v dnešní době neustálé fluktuace zaměstnanců máme možnost pracovat se stabilním týmem, který umí vzít za práci, vydat ze sebe vše, a navíc s radostí a úsměvem.

Koupelny jako ze žurnálu

Je něco lepšího, než se po náročných pracovních dnech naložit do vany či si dopřát horkou (nebo studenou) sprchu a smýt ze sebe všechny starosti? V hotelu SwissHouse si tento typ terapie budete moci od letošního roku vychutnat s ještě větší parádou. Všechny naše koupelny jsou kompletně zrekonstruované (1. část rekonstrukce proběhla v roce 2018, druhá na přelomu roku 2019/2020) a těšit se tak můžete na minimalistické moderní zařízení zářící čistotou a pohodou. Pro milovníky romantiky jsme v pokojích kategorie Romantic samozřejmě zachovali oblíbené romantické vany.

Další level pro uspokojení těch nejnáročnějších chutí

Skvělou gastronomií jsme vyhlášeni a tuto skutečnost nám potvrdili i v Týdeníku EURO: TOP Restaurace 2019. Vzhledem k tomu, že jsme spíš hotelová restaurace, nás zařazení do žebříčku velmi potěšilo.


V naší kuchyni neusínáme na vavřínech, a i přes ocenění se snažíme o neustálé zlepšování, vymýšlení nových věcí a jídel, která zaujmou oči, potěší chuťové pohárky a pohladí duši. V roce 2019 jsme proto k našim skvělým kuchařům přidali bezva parťáka – thermomix – díky kterému můžeme např. nabízet na snídani u nás stloukané máslo. A aby bylo na co máslo namazat, pečeme si dokonce i vlastní chleba. A s klidným srdcem můžeme říct – je to famózní. Hitem loňského roku však kromě všech možných lahůdek byla naše oplatková zmrzlina… Přijeďte ochutnat i vy.


Jak se v moderní kuchyni stlouká máslo? A kde se vzala oplatková zmrzlina? Odpovědi hledejte v dalších článcích našeho blogu.

Ani milovníci vína nepřijdou zkrátka

V loňském roce se nám podařilo prohloubit spolupráci s vinařstvím Jakuba Šamšuly, jehož víno nás zaujalo natolik, že jsme se ho rozhodli zařadit na stálý vinný lístek. Ať už zvolíte „prudce pitelný“, veselý a hravý Sauvignon BOUQUET pozdní sběr; svěží minerální Ryzlink rýnský pozdní sběr nebo „bláznivý“ Hibernal BOUQUET pozdní sběr, litovat rozhodně nebudete.

Příjemnější posezení na čerstvém vzduchu

Čerstvý vzduch přírody Slavkovského lesa máme na hotelu SwissHouse jako příjemný bonus pro všechny naše hosty. Celými plícemi si ho mohou vychutnat na zahradní terase, kterou jsme v roce 2019 převlékli do nového kabátu a sami na ní rádi po práci sedáváme. Se sklenkou vína z vinařství Jakub Šamšula, s pohárem plným oplatkové zmrzliny, s chlebem s pořádnou vrstvou našeho másla…

Zažijte to i vy. Zažijte lásku na první pobyt…