Rok 2019 se nesl ve znamení vylepšení a novinek: pořídili jsme vybavení pro ještě lepší gastrozážitky, zrekonstruovali jsme zbývající koupelny, venkovní terasu a dokonce i webové stránky. Jedna podstatná věc se ale nezměnila: tým našich zaměstnanců. A na to jsme náležitě pyšní!
Jsme tu pro vás! Ve stejném složení jako v roce 2019!
Pokud se rádi vracíte na osvědčená místa, jistě vás vždy potěší vidět stejné tváře, které se o vás v době vašeho pobytu starali v předcházejících a starají i v dalších letech, a to vždy s úsměvem jim vlastním. Přesně tak tomu je i v hotelu SwissHouse. Máme obrovskou radost, že v dnešní době neustálé fluktuace zaměstnanců máme možnost pracovat se stabilním týmem, který umí vzít za práci, vydat ze sebe vše, a navíc s radostí a úsměvem.
Koupelny jako ze žurnálu
Je něco lepšího, než se po náročných pracovních dnech naložit do vany či si dopřát horkou (nebo studenou) sprchu a smýt ze sebe všechny starosti? V hotelu SwissHouse si tento typ terapie budete moci od letošního roku vychutnat s ještě větší parádou. Všechny naše koupelny jsou kompletně zrekonstruované (1. část rekonstrukce proběhla v roce 2018, druhá na přelomu roku 2019/2020) a těšit se tak můžete na minimalistické moderní zařízení zářící čistotou a pohodou. Pro milovníky romantiky jsme v pokojích kategorie Romantic samozřejmě zachovali oblíbené romantické vany.
Další level pro uspokojení těch nejnáročnějších chutí
Skvělou gastronomií jsme vyhlášeni a tuto skutečnost nám potvrdili i v Týdeníku EURO: TOP Restaurace 2019. Vzhledem k tomu, že jsme spíš hotelová restaurace, nás zařazení do žebříčku velmi potěšilo.
V naší kuchyni neusínáme na vavřínech, a i přes ocenění se snažíme o neustálé zlepšování, vymýšlení nových věcí a jídel, která zaujmou oči, potěší chuťové pohárky a pohladí duši. V roce 2019 jsme proto k našim skvělým kuchařům přidali bezva parťáka – thermomix – díky kterému můžeme např. nabízet na snídani u nás stloukané máslo. A aby bylo na co máslo namazat, pečeme si dokonce i vlastní chleba. A s klidným srdcem můžeme říct – je to famózní. Hitem loňského roku však kromě všech možných lahůdek byla naše oplatková zmrzlina… Přijeďte ochutnat i vy.
Jak se v moderní kuchyni stlouká máslo? A kde se vzala oplatková zmrzlina? Odpovědi hledejte v dalších článcích našeho blogu.
Ani milovníci vína nepřijdou zkrátka
V loňském roce se nám podařilo prohloubit spolupráci s vinařstvím Jakuba Šamšuly, jehož víno nás zaujalo natolik, že jsme se ho rozhodli zařadit na stálý vinný lístek. Ať už zvolíte „prudce pitelný“, veselý a hravý Sauvignon BOUQUET pozdní sběr; svěží minerální Ryzlink rýnský pozdní sběr nebo „bláznivý“ Hibernal BOUQUET pozdní sběr, litovat rozhodně nebudete.
Příjemnější posezení na čerstvém vzduchu
Zažijte to i vy. Zažijte lásku na první pobyt…