Máme velkou radost, že od 1.6.2021 se pro vás opět otevírají dveře hotelu dokořán. Volný čas v posledních měsících jsme využili pro to, abychom vám mohli poskytovat ještě kvalitnější služby, a aby se vám u nás ještě více líbilo.
Jaké změny u nás nastaly?
Na jaře jsme se pustili do vybudování nového skleníku, kde pěstujeme bio zeleninu, a to jen pár kroků od naší kuchyně. Na zahradě také najdete naše bylinky, které šéfkuchaři používají například na přípravu čerstvého pstruha z místních sádek od Rybářů z Valů.
Postupně vás zásobujeme, a také budeme zásobovat, zajímavými video recepty našich výborných šéfkuchařů Václava a Honzy, kteří rozhodně přípravu na letní sezonu 2021 nepodceňují. Zatím si můžete podle video receptu připravit tvarohový dezert Termix, slaný alsaský cibulový koláč, čokoládový fondant nebo lososovitou rybu siven na bylinkách. Navíc naše nové večerní menu, které si pro vás šéfkuchaři připravují, je atraktivní, moderní, čerstvé a hlavně vynikající. Celý tým jsme poctivě průběžně ochutnávali a můžeme jen doporučit.
Můžete se těšit na naše domácí produkty
Na čerstvý chléb zrovna vyndaný z naší pece si můžete během bohatých bufetových snídaní namazat například domácí tvarohovou pomazánku rozhudu nebo máslo utlučené v naší kuchyni. Na jediném místě v Mariánských Lázních si můžete vychutnat domácí oplatkovou zmrzlinu, která rozhodně stojí za hřích. A zejména v letních měsících potěší osvěžující bezinkový sirup na naší terase.
Myslíme i na pohodlí rodin s dětmi
Pro rodiny s dětmi máme opět připravené zázemí na naší zahradě s trampolínou a dětským koutkem v altánu na terase. Pro naše malé hosty máme také připravené dětské menu s omalovánkami pro zabavení, než si dospělí vychutnají svou večeři. A kdyby si dospělí chtěli od svých dětí na chvíli odpočinout, nabízíme také možnost zajištění hlídání. Nechte o sebe opět pečovat a vyberte si z naší nabídky pobytů.