V naší restauraci podáváme pokrmy ze sezónních lokálních surovin a měníme je na gastronomický zážitek. Jsme připraveni vyhovět vašim individuálním stravovacím potřebám a přáním – vegetariáni, celiaci i dietáři jsou u nás vítáni!
Pochutnejte si tak i vy na vyhlášených sezónních pokrmech české i světové kuchyně, jejichž chuť podtrhují bylinky vypěstované na naší zahradě a jimž punc dodává ocenění Grand restaurant kuchaře Václava Černého.
Dopřejte si klidnou snídani s pestrým výběrem, odpolední kávu s domácím moučníkem na naší terase, zahradě či altánku, i gastronomický zážitek v podobě večerního tříchodového menu, které během letních dní zpestřujeme venkovním grilováním.
Víte, že si na SwissHousu pečeme vlastní chleba a stloukáme máslo? Nahlédněte do kuchyně hotelu SwissHouse prostřednictvím našeho blogu.
Vydatná snídaně je základem začátku každého dne. U nás si jí můžete vychutnat včetně šálku výborné kávy nebo čaje. O víkendových snídaních vám zpříjemní ráno také prvotřídní nachlazené prosecco. V nabídce najdete pokrmy z nejkvalitnějších lokálních surovin i dobroty naší vlastní výroby. Ti, co chtějí zůstat fit, mohou začít den celozrnným pečivem, chia semínky, čerstvým ovocem a zeleninou nebo zdravým smoothie koktejlem. Milovníci sladkého neodolají vynikajícím palačinkám či čerstvé domácí bábovce.
Víte, že si na SwissHousu pečeme vlastní chleba a stloukáme máslo? Nahlédněte do kuchyně hotelu SwissHouse prostřednictvím našeho blogu.
V naší restauraci se zaměřujeme na tradiční kuchyni z českých lesů, luk a vod a nabízíme vám oku i chuti lahodící gurmánské pochoutky. Používáme sezónní lokální suroviny a bylinky si pěstujeme na vlastní zahrádce. Těšit se můžete na tradiční pokrmy v moderním podání, zvěřinové speciality a domácí gastronomii, inspirovanou bohatou okolní přírodou. Tříchodové večerní menu pravidelně obměňujeme, abyste si mohli vždy užít to nejlepší ze současných gastronomických trendů.
V naší kavárně s otevřenou náručí přivítáme i neubytované hosty, kteří mají zájem posedět s přáteli či s oblíbenou knihou a kteří chtějí objevit kouzlo lahodné kávy a vynikajících, vždy čerstvých, domácích zákusků.
Čemu jistě neodoláte jsou naše domácí zákusky a domácí zmrzlina. Za vyzkoušení stojí delikátní pistáciový cheescake a netradiční spojení tradičních lázeňských oplatek – originální oplatková zmrzlina. Že to zní famózně? Ano, a ještě lépe to chutná….
Prvotřídní kávu Julius Meinl si u nás můžete vychutnat na mnoho způsobů a na mnoha místech. Záleží na vaší momentální náladě: Ristretto s denním tiskem v lobby baru u hořícího krbu nebo raději našlehané cappuccino na zahradní houpačce?
Zážitek, který si sice vychutnáte jen jednou za měsíc, ale který si rozhodně budete chtít zopakovat. Gourmet menu z nejčerstvějších kvalitních lokálních surovin pro vás připravují kuchaři Jan Thiel a Václav Černý, držitel ocenění Grand Restaurant.
Chcete se navnadit a zjistit, na čem si pochutnáte na nejbližším degustačním menu?
Chleba s máslem, moučníky, oplatková zmrzlina, bezinkový sirup na výrobu bezinkové limonády… To je jen malý výčet dobrot, které pro vás na SwissHousu sami připravujeme a rozmazlujeme jimi vaše mlsné jazýčky.
Proč a jak děláme oplatkovou zmrzlinu? Jak chutná a čím je unikátní? Prostřednictvím článku Chladivý dotek lázeňských oplatek získáte odpovědi na vaše otázky a zatoužíte co nejdříve ochutnat.
Hotel SwissHouse
Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně
+420 777 602 213
info@swisshouse.cz
Náš web swisshouse.cz používá soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech. Vaše osobní data/cookies mohou být využívány pro personalizaci Google reklamy. Využíváme služby společnosti Google - Ochrana soukromí a podmínek.