
Chystáte se do Mariánských Lázní a už se vám sbíhají sliny na tradiční lázeňské oplatky? Změňte zaběhnuté stereotypy a vyměňte teplou oplatku za jedinečnou, originální oplatkovou zmrzlinu. Kde? Jedině v hotelu SwissHouse!

„Chtěli jsme našim hostům nabídnout něco unikátního, co jinde nenajdou. Zároveň však něco, co je spojené jak s Mariánskými Lázněmi, tak s naším hotelem. Něco tradičního, lokálního a něco, co má každý rád. Vzhledem k tomu, že v budově hotelu SwissHouse vznikla první čokoládová oplatka na světě, zvolili jsme netradiční zpracování této kulaté pochoutky a pro naše hosty a návštěvníky vyrábíme a servírujeme výtečnou oplatkovou zmrzlinu.“, prozradil původ nápadu majitel hotelu David Folprecht.

Na jazyku se vám rozplyne úžasně sladká chuť jemné prvotřídní smetany provázená jemným křupáním drcených oplatek. Místo třešničky tuto slast dotváří, co jiného než oplatková osminka.
Už jste ji ochutnali? Pokud ne, léto je ideálním časem na nové zážitky. Odměňte se po hektickém dni v práci, po náročném výletě nebo prostě jen tak. Chladivý dotek lázeňských oplatek totiž stojí za to!
Že jste nevěděli, že právě na místě dnešního hotelu SwissHouse vznikla první čokoládová oplatka na světě? Článek Josef Homolka a jeho čokoládové oplatky na našem blogu vám tuto sladkou historii osvětlí…